Nasza ofertaNasza oferta

« powrót

M±ka pszenna typ 450
Tortowa

Warto¶ć odżywcza 100g
  • białko: 9,0g
  • tłuszcz: 1,0g
  • węglowodany przyswajalne: 75,0g
Warto¶ć energetyczna 100g
1444kJ / 345kcal

Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 1kg
Warto wiedzieć
  • Ciasta tortowe kroimy cienkim i ostrym nożem ogrzanym w gor±cej wodzie.
  • Tort najlepiej przygotować z biszkoptu upieczonego dzień wcze¶niej.
  • Zanim polukrujemy tort należy zetrzeć z powierzchni biszkoptu tart± bułkę, któr± była posypana tortownica.
    Lukier i kremy lepiej trzymaj± się gładkiej powierzchni.

liczba odwiedzin:
© 2017 ZMP Józef Bryła, Projekt i wykonanie: Net Partners