Nasza ofertaNasza oferta

« powrót

M±ka pszenna typ 550
Luksusowa

Warto¶æ od¿ywcza 100g
  • bia³ko: 9,0g
  • t³uszcz: 1,0g
  • wêglowodany przyswajalne: 75,0g
Warto¶æ energetyczna 100g
1444kJ / 345kcal

Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 1kg
Warto wiedzieæ
  • Ciasto dro¿d¿owe z dodatkiem soli ma wiêksz± objêto¶æ i bardziej rumian± skórkê.
  • Aby jak najcieniej rozwa³kowaæ miêkkie ciasto nale¿y, miêdzy wa³ek a ciasto po³o¿yæ papier pergaminowy.
  • Je¶li tego samego dnia mamy piec ciasto i miêso, zacznijmy pieczenie od ciasta, by nie wch³ania³o zapachu.

Polityka prywatnoÅ›ci,   liczba odwiedzin:
© 2023 ZMP Józef BryÅ‚a, Projekt i wykonanie: Net Partners