Nasza oferta
« powrót
M±ka pszenna typ 550
Warto¶æ od¿ywcza 100g
Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 1kg
M±ka pszenna typ 550
Luksusowa
Warto¶æ od¿ywcza 100g
- bia³ko: 9,0g
- t³uszcz: 1,0g
- wêglowodany przyswajalne: 75,0g
1444kJ / 345kcal
Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 1kg


- Ciasto dro¿d¿owe z dodatkiem soli ma wiêksz± objêto¶æ i bardziej rumian± skórkê.
- Aby jak najcieniej rozwa³kowaæ miêkkie ciasto nale¿y, miêdzy wa³ek a ciasto po³o¿yæ papier pergaminowy.
- Je¶li tego samego dnia mamy piec ciasto i miêso, zacznijmy pieczenie od ciasta, by nie wch³ania³o zapachu.